Stagebegeleiding

Goed Woordje begeleidt stagiairs binnen jouw bedrijf.

Veel bedrijven nemen graag een of meer studenten op als stagiair(s) binnen hun bedrijf. Er is immers niets mooiers dan jonge mensen enthousiast te maken voor jouw vak. Nog mooier is het als je ze na hun opleiding in je bedrijf kan verwelkomen.

Stagebegeleiding

Het opleiden van een stagiair binnen het bedrijf vraagt veel inzet en tijd van het personeel. Je wilt de stagiair namelijk zo gericht mogelijk vakkennis overbrengen. Je maakt er medewerkers voor vrij en zorgt voor zoveel mogelijk begeleiding bij de uitvoering van de diverse taken.
Toch is het begeleiden van stagiairs meer dan het overdragen van vakkennis. Ze hebben namelijk ook andere vragen, over het bedrijf, over de schoolopdrachten, beoordelingen, of over persoonlijke kwesties. Vragen waar simpelweg de tijd voor ontbreekt, maar die onmisbaar zijn voor een succesvolle stage.

Voor de stagiair is een stage succesvol als hij veel praktijkervaring opdoet en zonder achterstanden weer naar school gaat om zijn opleiding te vervolgen of af te ronden. Voor het bedrijf is een stage succesvol als de stagiair enthousiast en leergierig is en dat enthousiasme meeneemt naar school. 

Goed Woordje biedt daarom stagebegeleiding op maat, zoals bij
Intakegesprekken
De uitvoering van stageopdrachten en stageverslagen
Stageformulieren
Beoordelingsgesprekken

Kan ik een Goed Woordje voor je doen?

Vul het contactformulier in, mail of bel.
crossmenu